Hoe het werkt

STAP

1

Laat ons weten wat je wensen zijn. Bijvoorbeeld op welke dag(en) jullie geleverd willen hebben en voor hoeveel medewerkers. We leveren graag maatwerk. Langskomen om de juiste presentatie te bepalen? Geen probleem.  Een leuke kick-off voor het personeel? Tof.

STAP

2

Wij maken een voorstel op maat. Naast bezorgdagen, prijzen en aantallen doen  we er gelijk een presentatie voorstel bij. Kist, schaal, houder? Het kan. Je betaalt  bij ons alleen voor het DeelFruit. De rest delen wij gratis met je. Zelfs de bezorgkosten.

STAP

3

Zodra we eruit zijn gaan onze telers aan de slag en vullen we de kisten op het leerwerkbedrijf. Radio op de favoriete zender en de bezorger komt jullie kant op. Wij nemen alle zorg uit handen qua presentatie. Dat kan in onze mooie kisten of  in fruitschalen.

STAP

4

Genieten! Fruit is lekker en een gezond alternatief voor alle koekjes en soepjes. En het leuke van DeelFruit is dat je naast je eigen verse fruit zoveel meer hebt bereikt. De teler krijgt net wat meer en onze medewerkers van het leerwerkbedrijf krijgen een extra kans.

Presentatie

DeelFruit komt standaard in een mooie houten kist. Gezaagd, getimmerd en gebrand door onze mede werkers van het leerwerk bedrijf. Wij kunnen ons echter voorstellen dat soms een fruitschaal mooier staat op kantoor. In dat geval leveren we die mee. 


 

Onze medewerkers maken ook houten stellingen waar de kisten in geplaatst kunnen worden. Zo krijgt u een mooie presentatie van het fruit richting medewerkers en/of klanten. Wij plaatsen de door u gewenste stellingen kosteloos en voorzien van uw logo of slogan. Bijvoorbeeld in de hal of centraal in een kantoortuin. 


 

DeelFruit door Vers Inclusief

George Stephensonweg 43

3133 KJ Vlaardingen

Handelscentrum ZHZ 40d

2991 LD Barendrecht

Gratis bezorging van maandag t/m vrijdag

Tel: 085-06 454 24

deelfruit@versinclusief.nl

www.deelfruit.nl

Op de hoogte blijven van wat we uitdelen?

© 2019 door Vers Inclusief