DeelFruit door Vers Inclusief

George Stephensonweg 43

3133 KJ Vlaardingen

Handelscentrum ZHZ 40d

2991 LD Barendrecht

Gratis bezorging van maandag t/m vrijdag

Tel: 085-06 454 24

deelfruit@versinclusief.nl

www.deelfruit.nl

Op de hoogte blijven van wat we uitdelen?

© 2019 door Vers Inclusief 

Deelfruit

Vers - Lokaal - Sociaal

Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van delen. En dát delen we graag met jou. De unieke samenwerking tussen teler en leerwerkbedrijf vormt de basis voor ons bedrijf. Met de afname van DeelFruit krijg je niet alleen de garantie op vers fruit maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van onze mensen binnen het leerwerkbedrijf. Voor sommigen betekent dat een vaste vertrouwde arbeidsplek, voor anderen een kans om zich te ontwikkelen naar een baan elders. Misschien wel bij jullie op kantoor. Ben je nieuwsgierig? We vertellen er graag meer over. 

Stroomopwaarts MVS

Het leerwerkbedrijf (voormalige sociale werkplaats) in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam dat alles rondom uw fruit regelt. Zij bouwen de houten kisten, verzorgen opslag en koeling, printen onze kaartjes en verzorgen de reststromen (er wordt niets weggegooid!). "Doen is leren", dat maakt dat uw afname van DeelFruit kans biedt op werk en scholing binnen de groente- en fruitsector. Want iedereen die kan werken verdient het om mee te doen. Werken heeft een positieve invloed op het leven. En meedoen kan op vele manieren. Kom eens bij ons kijken met je collega's! Het zal je verbazen.

Best of Four

Zeg je Deelfruit dan praat je over zo'n 190 telers van Hollandse bodem. Trots op het bedrijf en de producten die we produceren. Naast fruit zijn dat de lekkerste asperges, prachtige paprika's, volle broccoli en nog veel meer. We zijn achter de schermen al druk bezig om ook dat jouw kant op te laten komen. Vers van het land. 

 

Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt op onze bedrijven? Laat het ons weten. We maken graag een afspraak met jou en je collega's.